Mitä optimointi on?

OBD ohjelmointi
BOOT ohjelmointi
BDM – ohjelmointi

LISÄÄ SUORITUSKYKYÄ AUTOLLESI

Jokainen optimointi suoritetaan auton alkuperäistä ohjelmaa muokkaamalla, eli kyseessä on moottorin ohjausyksikön / moottorin optimointi, jolla saadaan enemmän suorituskykyä ajoneuvoosi. Parhaimmillaan, jopa +40% Optimointia kutsutaan auton lastutukseksi ja chiptuning nimikkeillä, eli kyseessä on moottorin ohjausyksikön / moottorin optimointi.

Auto on mahdollista palauttaa vakioksi myöhemmin, jos sille tarvetta tulee. Lastutuksen, eli ohjelmoinnin myötä kulutus pienenee ja tehoa, sekä vääntöä löytyy heti enemmän.

Kiihtyvyys paranee, ohitustilanteet helpottuvat, sekä ajomukavuus paranee huomattavasti!

Optimoimme kaikki ajonevot autoista moottoripyöriin ja veneen moottoreihin!

Optimoimme kaikki automerkit! Henkilöautoista rekka-autoihin!

Ennen jokaista optimointia teemme autolle täyden vikadiagnoosin ja näin varmistamme auton toimivuuden ja voimme antaa optimoinnille täyden tyytyväisyystakuun!

Käytämme optimointeihin vain parhaimpia ja aina alkuperäisiä ohjelmistoja ja laitteita. Näin voimme taata täyden tyytyväisyystakuun optimoinnille!

Emme pilaa autoanne optimoimalla sitä piraattilaitteilla!!

Huomioi nämä asiat kun olet tuomassa autoasi optimoitavaksi:

Ajoneuvon pitää olla teknisesti kunnossa, mikäli autossa on esimerkiksi valmiiksi huonokuntoiset suuttimet, niin tehojen kasvaessa ne alkavat vuotaa enemmän, tai mikäli turbo alkaa olemaan tiensä päässä, niin ei se kuntoon tule pelkästään ohjelmoinnilla. Auton nykimistä ei myöskään saa optimoinnilla poistettua, kun taustalla on epäkuntoinen auton tekniikka. Bensa moottoreissa tulisi käyttää 98 oktaanista tai mielellään V-Poweria. Kaikki anturit, massamittarit, sekä muut tunnistimet pitää olla kunnossa. Optimoinnin yhteydessä tehtävät korjaus / vianetsintä toimenpiteet eivät kuulu hintaan, vaan niistä laskutetaan tuntitaksan mukaan 45€/h (alv.24%)