Optimoinnin lisäpalvelut EGR-OFF, DPF-OFF, AdBlue SCR..

 

dpf-warning-light-dash-disesl-particulate-filter 

Olemme erikoistuneet diesel autojen hiukkassuodattimien ongelmiin ja häiriöihin. Tukkeutuva ja tai tukkiutunut hiukkassuodatin on ongelma tuhansissa diesel autoissa.

Hiukkassuodattimen vaihtaminen uuteen on kallis operaatio merkistä riippumatta. Hinta voi nousta tuhansiin euroihin.

Siksi tarjoamme asiakkaan, niin halutessa paremman ja edullisemman ratkaisun! Poistamme hiukkassuodattimen ohjelmallisesti sisältäen polton, tunnistuksen, ohjauksen ja tyhjennämme hiukkassuodattimen, myös mekaanisesti.

..DPF ongelmat on ratkaistu pysyvästi!

 

Olemme erikoistuneet DPF poistojen suorittamiseen autosta, merkistä tai mallista riippumatta. Autosi kulkee paremmin kuin uutena tyytyväisyystakuulla!

Ohjelmoimme, myös vioittuneet toisioilmalaitteet ja EGR-venttiilit pois käytöstä vikakoodeineen. Säästät satoja, jopa tuhansia euroja!

Hiukkassuodattimen poistaminen voi aiheuttaa, sen ettei autosi täytä trafin antamia edellytyksiä..

Tässä trafin kanta dpf poistoista

 secondaryair

Epäkuntoisen venttiilin de-aktivointi

AdBlue / SCR -OFF

AdBlue on kemiallinen neste, jota käytetään dieselpolttoaineiden valikoivaan katalyyttiseen vähentämiseen (SCR) NOx-tasojen vähentämiseksi. AdBlue-neste (urea ja demineralisoitu vesi) ruiskutetaan pakojärjestelmään juuri ennen SCR-katalyyttiä. AdBlue: n syöttäminen pakokaasuihin tuottaa kemiallisen reaktion SCR-katalysaattorin sisällä, mikä johtaa typen oksidien muuntamiseen typpi- ja vesihöyryksi. Ajoneuvonvalmistajat esittivät AdBlue-järjestelmän, jotta se voisi saavuttaa hallituksen elinten asettamat tiukat päästötavoitteet. AdBluea kutsutaan joskus nimellä DEF (Diesel Exhaust Fluid)

AdBlue- ja SCR-järjestelmä on suhteellisen monimutkainen järjestelmä, jossa on joukko elektronisia antureita, moduuleja ja pumppuja, nämä järjestelmät voivat vioittua ja ne ovat poikkeuksetta kalliita ylläpitää ja korjata. AdBlue nestettä kuluu autosta riipuen suuriakin määriä ja tätä pitää lisätä käytön mukaan.

Meidän AdBlue-poistopalvelu poistaa sähköisesti AdBlue-järjestelmän käytöstä poistamalla siihen liittyvät kojelaudan vikavalot ja varoitusviestit, sekä auton vikatilat. AdBlue-järjestelmän käytöstä poistaminen suoritetaan moottorinohjausjärjestelmän uudelleen ohjelmoinnilla. Kaikki automerkit, myös raskaskalusto!!

Käytössämme Pietarsaaressa on yleisimpien laitteiden lisäksi kattavasti merkkikohtaiset diagnostiikkalaitteistot, joilla voidaan suorittaa mm. tukkeutuneen hiukkassuodattimen pakkopoltto, eli suorittaa DPF regenerointi. suutintesti, huoltovalon nollaus, matkamittarilukeman tarkastus/muutos, sekä paljon muuta…